Over ons

Een vrouw met passie

Zaakvoerster An Schurmans kreeg de modemicrobe en het ondernemerschap mee van haar mama, die zelf een winkel uitbaatte. Het stond in de sterren geschreven dat ze hetzelfde pad zou bewandelen. Na haar hogere studies waagde ze onmiddellijk de sprong en in 2002 startte ze haar eigen Esprit kledingwinkel in het hartje van Tienen. In 2015 schreef An een nieuw hoofdstuk en maakte ze de switch naar Stelli, een hippe multi-brand store.

Wist je dat … Stelli een combinatie is van Sterre en Liede? Als trotse mama haalde An de inspiratie bij de namen van haar twee dochters.

Een zaakvoerster met ambitie

Stelli is dé hotspot voor trendy dameskleding en adembenemende accessoires. An verwelkomt wekelijks nieuwe items, zorgt regelmatig voor een frisse etalage en blijft haar klanten continu verrassen. Wil je samen shoppen met je vriend? Matching outfits met je echtgenoot? Via onze doorgang stap je binnen bij Ankerman: de tweede kledingzaak van An en hét adres in Tienen voor stijlvolle herenmode. Twee vliegen in één klap!

Meer weten over Ankerman?

Een team met stijl

Samen met haar drie collega’s staat An steeds klaar om je te ontvangen. Birte, Bea en Ashley zijn onze vaste waarden in de winkel en zijn helemaal mee met de laatste modetrends. Kom je rustig even rondkijken? Nood aan eerlijk stijladvies? Dagelijkse kleding of een opvallende party outfit? Breng vrijblijvend een bezoekje en bewonder onze nieuwste kledingstukken. A perfect fit voor iedere leeftijd en voor elk moment!

Tip: benieuwd naar onze laatste collecties? Check zeker onze Facebookpagina en Instagramaccount voor een sneak peek!

Onze klerenwinkel voor dames bezoeken?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x